Skip to content

Contact

Maak contact met MaxDesignCompany via whatsapp, telefoon, e-mail of maak een afspraak via het contactformulier.

Wie is MaxDesignCompany

Welkom bij MaxDesignCompany, geleid door René, een ervaren grafisch ontwerper met 32 jaar in het vak. Mijn toewijding aan creativiteit heeft zich vertaald in tijdloze ontwerpen, variërend van unieke logo’s tot krachtige merkidentiteiten. Samen met jou wil ik jouw visie omzetten in visueel meesterwerk. Ontdek de impact van meer dan drie decennia ervaring en laten we samenwerken aan jouw project. Bedankt voor het overwegen van MaxDesignCompany.

meer informatie

GET IN TOUCH

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om te horen over jouw project, ideeën en ambities. Samen zullen we een visuele taal creëren die de essentie van jouw merk weerspiegelt en een blijvende indruk achterlaat in de harten en hoofden van je doelgroep.

Vertellen wat we doen en er achter komen wat we samen kunnen bereiken doen we graag onder het genot van koffie. Kom langs in ons nieuwe kantoor, in kantoorvila ‘De Brink’ bij Creative:hub Zeist of maak een afspraak bij jou op kantoor. Of bekijk alvast onze diensten!

Bezoekadres

Op afspraak: Utrechtseweg 82
3702 AD Zeist

Telefoon

Bel ons op:
06 52 33 64 05

Email

Stuur een e-mail vanuit je eigen mail programma.

×

 

Hallo!

Klik op mij om de chat te openen

×