Skip to content

Waarom is het belangrijk om je eigen huisstijl te onderhouden?

Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf en is onderdeel van het merk. Het is een manier om je te onderscheiden van andere bedrijven en om een professioneel imago op te bouwen. Een sterk en consistent huisstijl kan helpen om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten en om vertrouwen te wekken bij klanten en partners.

Het is daarom belangrijk om je huisstijl regelmatig te onderhouden en te verfraaien. Dit kan door middel van een visueel merkbeleid, waarin de kleuren, typografie en beeldmerken van je bedrijf gedefinieerd zijn. Zo weet iedereen binnen en buiten het bedrijf hoe de huisstijl gebruikt moet worden en kan deze consistent worden toegepast op alle communicatie-uitingen, zoals social media, websites, briefpapier en reclame-uitingen.

Daarnaast is het ook belangrijk om je huisstijl te blijven toetsen of deze nog bij je bedrijf past. Want hoe langer een bedrijf bestaat, hoe meer het kan veranderen. Misschien heb je bijvoorbeeld een nieuwe doelgroep of ben je je aanbod aan het uitbreiden. In dat geval kan het zijn dat je huisstijl niet meer aansluit bij wat je bedrijf nu vertegenwoordigt. Door je huisstijl te toetsen en te verfraaien, zorg je ervoor dat deze blijft aansluiten bij je bedrijf en dat je blijft voldoen aan de verwachtingen van je klanten.

More posts en portfolio

Ramen gymzaal

Meer privacy en betere uitstraling voor de sportleraren op school bij het Christelijk Lyceum Zeist. MaxDesign heeft voor hen de juiste mix gerealiseerd op de

Read More »

Flyers & rollup Firebirds

Met trots kondigen we onze nieuwste marketinguitingen aan: een professioneel ontworpen flyer en een indrukwekkende roll-up banner voor onze leuke honk- en softbalvereniging! Met uiterste

Read More »

Houthakkersfeest

Het Houthakkersfeest Lage Vuursche is een gratis publieksevenement waar jaarlijks zo’n 15.000 mensen op af komen. MaxDesignCompany verzorgt al jaren de uitstraling van het drukwerk

Read More »
×

 

Hallo!

Klik op mij om de chat te openen

×